Soylu, AKP’li Başkanın FETÖ Bağlantısını Unutmuş!

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB ve şirketlerinde terör örgütleriyle irtibatlı/iltisaklı 557 kişinin çalıştığını iddia etmişti. Ancak bu iddialar hiç bir zaman kanıtlanamadı. Soylu’nun bu iddiaları gündemdeyken, AKP’li Abdullah Özdemir’in abisi Ahmet Özdemir’in FETÖ’den kapanan derneklerde üyeliği olduğu ortaya çıktı.

AKP’Lİ BAŞKANIN ABİSİ FETÖ DERNEKLERİNDE

AKP’li Abdullah Özdemir’in abisi ve aynı zamanda ortağı olan Ahmet Özdemir, FETÖ’den kapanan Ahmet Özdemir’in Bağcılar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, İş Dünyası Gelişim Derneği, Damla Eğitimciler Derneği, Sağlıklı ve Güvenli Tüketim Derneği isimli derneklerde yedek üyeliği bulunuyor. Aynı zamanda Özdemir abisinin ortağı.

ABD’DEKİ DÜŞÜNCE KURULUŞU GEÇMİŞİNİ SİLDİ

Öte yandan Özdemir’in bir dönem Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir düşünce kuruluşundan eğitim aldı. Bu bilgi, İBB’nin Özdemir hakkındaki özgeçmişte bulunurken, Özdemir’in, Bağcılar Belediyesi’ndeki öz geçmişinde bulunmuyor.

SOYLU ÖZDEMİR’İ UNUTTU

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İBB’de ailesi 557 terörle iltisaklı kişiler olduğunu iddia ettiği dönemde Özdemir, İBB’deki Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanıydı. AKP Bağcılar Meclis Üyesi olan Özdemir, eski Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yerine seçilmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir