JUP Coin Airdrop’unu Kaçırdıysanız Bu 9’una Bakın!

Jupiter (JUP) coin airdrop’u milyonlarca katılımcıyı ödüllendirerek sona erdi. Ancak, Jupiter airdrop’una katılamayanların cesareti kırılmamalı çünkü 2024 için planlanan ve kripto ödüllerinin artan trendinden yararlanma potansiyeline sahip bir dizi büyük airdrop var. Ünlü kripto analisti Miles Deutscher, katılımcılar için önemli getiriler vaat eden airdrop çiftçiliği için kazançlı fırsatların bir listesini derledi. İşte detaylar…

JUP coin dışında 2024 yılının 9 büyük airdrop’u

Linea Voyage

Linea, kriptoda iyi finanse edilen bir zincirdir. Analiste göre 2024’te yaklaşan en büyük airdroplar arasında yer alması muhtemeldir. Kripto analisti ayrıca, yıl boyunca devam etmesi planlanan Linea Voyage kampanyasının katılımcıların XP biriktirmesine olanak tanıdığını ve bunun da daha yüksek airdrop ödülleri elde etmelerine yardımcı olacağını belirtti.

zkSync

FY25’in ikinci çeyreğinde zkSync için söylentilere göre bir airdrop beklenmekte. Deutscher ayrıca, potansiyel ZKS ödüllerini en üst düzeye çıkarmak için ZeroLend gibi ekosisteme özgü airdrop’lara odaklanılması gerektiğini vurguladı.

Wormhole

Wormhole’un 2,5 milyar dolar değerleme ile 225 milyon dolar gibi etkileyici bir rakam elde etmesinin ardından daha da yüksek bir rakamla piyasaya çıkması beklenmekte. Buna ek olarak Deutscher, Wormhole tarafından sağlanan çok sayıda köprünün, kullanıcıların airdroplar için potansiyel bir ön koşul olan köprüleme hacmini biriktirmelerine olanak tanıdığını belirtti.

LayerZero

Analist, yaklaşık iki yıl boyunca güçlü bir sicile sahip lider olarak öne çıkan LayerZero gibi yüksek finansmanlı projelere öncelik verilmesinin altını çizdi. Deutscher ayrıca, orijinal kılavuzun öncüllerine bağlı kalarak yeni protokollerden yararlanılmasını önerdi. LayerZero tarafından desteklenen Orderly Network de bu yıl büyük airdroplar duyurma potansiyeli taşıyor.

Berachain

Berachain şu anda mevcut olan en büyük test ağı fırsatları arasında yer alıyor. Ayrıca atılımcılara önemli bir başlangıç sermayesi olmadan faydalanma şansı sunmakta. Analiste göre ayrıca, ağ 2024 yılında en büyük airdrop’lardan birini gerçekleştirme potansiyeli var. Ayrıca Deutscher, kripto alanındaki tüm Testnet fırsatlarını kapsayan kapsamlı bir rehber yayınlayacağını söyledi.

Celestia

Celestia’nın ilk aşamalarında, yeni protokoller tokenlarını piyasaya sürdükçe çok sayıda airdrop’a ev sahipliği yapması beklenmekte. Ayrıca Deutscher daha önceki gönderisinde, insanların 10.000 dolara kadar Celestia (TIA) stake ödülleri kazanabileceğini belirtmişti.

Manta Network

Manta Network’ün Yeni Paradigması evrensel beklentileri karşılamamış olsa da, MantaFest’i tamamlayan erken benimseyenler cömertçe ödüllendirildi. Bu nedenle, ekosistem airdrop’larını almak için MANTA’yı stake etmeye odaklanılabilir.

Cosmos ekosistemi

ATOM’un stake edilmesinin başarısıyla popülerleşen airdrop için stake etme modeli, birçok ekosistemde temel bir unsur haline geldi. Cosmos Ekosistemi stakerları TIA, INJ, OSMO ve KUJI gibi airdroplar aldı. INJ staking ise 2024’te daha fazla ödül vaat ediyor.

EigenLayer

EigenLayer’ın 2024’te potansiyel olarak en büyüğü olacak büyük bir airdrop düzenlemesi bekleniyor. Öncelikle Ethereum (ETH) balinalarını tercih eden airdrop, Ethereum ve ilgili havuzlara stratejik olarak dahil olanlar için önemli getiriler sağlayabilir. Deutscher ayrıca EigenLayer ile ilişkili ekosistem airdrop’larını yeniden ele alma fırsatlarını da vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir